Tactiekbord Voetbal – Coachmap Voetbal – Coachbord Voetbal

 65,95

Product lengte

30 cm

Product breedte

20 cm

Product hoogte

2 cm

Type sport

Voetbal

Kleur

Zwart

Product gewicht

0.4 kg

Verpakking breedte

200 mm

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking lengte

300 mm

EAN

6097419033099

Categorieën

Sport Tactiekborden Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000161478599 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Super waardevolle referentieset: tactisch bord + rode kaart + gele kaart + scheidsrechtersfluitje, zeer geschikt voor training en wedstrijddag, geschikt voor elke coach. Ideaal accessoire en cadeau voor voetballers, coaches, fans en kinderen.

Praktische accessoires: 27 grote schaakstukken met magneten: 1 stelt voetbal voor, 1 fluitje stelt scheidsrechter voor, 2 vlaggen stellen assistent-scheidsrechters voor, en de overige 22 magneten stellen spelers voor; 1 krabber, 1 pen met grote capaciteit, 1 fluitje, 1 set rode en gele kaarten.

Draagbaar en opvouwbaar: Dit voetbaltactische boek heeft een ritssluiting waarmee het kan worden opgevouwen. Opslag voor accessoires en gemakkelijk mee te nemen. Als u een voetbalcoach bent, zult u nooit teleurgesteld zijn met een hoogwaardig, gemakkelijk te beschrijven en te wissen voetbaltactisch boek.

Verover het veld: Het voetbalcoachbord is geweldig voor strategie, evenals het plannen van sessies en helpt uw team innovatieve set-stuk routines te ontwikkelen om uw tegenstanders te verrassen. Met deze sportreferentieset kunt u de wedstrijd controleren.

Perfect cadeau: Het is een geweldig cadeau voor uw vader, vriend, echtgenoot, kinderen, voetballiefhebbers tijdens het voetbalseizoen, verjaardag, Kerstmis, Valentijnsdag en Thanksgiving. Ons professionele tactische bord is de ideale keuze om u te helpen een wereldberoemde coach te worden.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tactiekbord Voetbal – Coachmap Voetbal – Coachbord Voetbal”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tactiekbord Voetbal – Coachmap Voetbal – Coachbord Voetbal
Tactiekbord Voetbal – Coachmap Voetbal – Coachbord Voetbal

 65,95

Voetbal-kleren.nl
Logo