Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal

- 5%

 81,95

Product lengte

45 cm

Product breedte

30 cm

Product hoogte

2 cm

Type sport

Voetbal

Kleur

Wit

Product gewicht

0.66 kg

Verpakking breedte

300 mm

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking lengte

450 mm

EAN

6097428856818

Categorieën

Sport Tactiekborden Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000161478583 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Uitgebreide praktische accessoires: een professioneel tactisch bord, een genie voor voetbalcoaches van alle niveaus. De inhoud van de professionele tactische borddoos omvat: 1 x trainerstactische map, 1 x gum, 1 x pennen. Afmetingen uitgevouwen: 34 x 23 cm; Gewicht: 0,42 kg. De tactische map is opvouwbaar, het veldsjabloon is duidelijk, met magneten, het bordoppervlak is glad, gemakkelijk te beschrijven en gemakkelijk te verwijderen, comfortabel en praktisch.

【Perfect tactisch hulpmiddel】 – Het professionele tactische bord is handiger om mee te nemen, met een intiem gespsluiting ontwerp en een bijpassende whiteboard-marker, gemakkelijk op te bergen en valt niet gemakkelijk. Trainers kunnen het gebruiken in de klas, voor tactische training, het maken van tactische handleidingen en het analyseren van wedstrijden na afloop. Het is beknopt, helder en gemakkelijk te bedienen, en ook een leuk cadeau voor voetbalfans of professionals.

Hoogwaardige afwerking: Het voetbalbord is gemaakt van geïmporteerd klassiek zwart leer, is slijtvast en duurzaam, vriendelijk voor markers en prachtig vervaardigd. 100% simulatie van het voetbalveld, kleurrijk en intuïtief, zodat u vrijelijk tactieken kunt bespreken. Het professionele tactische bord is duidelijk en gevoelig, met een glad oppervlak, waterdicht en zweetabsorberend, een goede accessoire voor elke trainer.

Gemakkelijk te beschrijven en schoon te maken: het notitieboek van de voetbalcoach bevat een gum met gum, zodat u deze snel kunt opbergen en van het bord kunt halen om de tactieken uit te leggen. Schrijven en wissen gaat heel eenvoudig, zodat u de tactieken van uw tegenstander gemakkelijk kunt analyseren en strategieën kunt tonen aan uw team om de wedstrijden te winnen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal
Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal

 81,95

Voetbal-kleren.nl
Logo