Voetbaldoelen soccer goal for kids and adults

 110,20

EAN

7805475646516

Categorieën

Sport Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen Voetbaldoelen

SKU: 9300000151118342 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • [Eenvoudig te installeren] – de grootte van de gehele voetbaldoelset bedraagt 56 x 30 x 45 cm, inclusief een deurkozijn, een solide net, een voetbal en een opblaasbare cilinder. Je hoeft alleen de stentbuizen met elkaar te verbinden en dan kun je direct beginnen met de training.
  • Geschikt voor alle leeftijden: deze draagbare outdoorvoetbaldoelen zijn goede mogelijkheden om kinderen de basis van het voetbal te leren en hen te helpen hun coördinatie, sportieve vaardigheden, teamwerk en sociale vaardigheden te verbeteren. Aanbevolen voor kinderen, jongeren of volwassenen. Het is zeer geschikt voor teamspellen of oefeningen met vrienden.
  • Comfortabel te dragen: zeer geschikt om met vrienden en familie in het park, tuin of binnen, tot je de inhoud van de tas meeneemt. Het is eenvoudig te monteren, eenvoudig in je koffer te verpakken als je reist, en robuuster dan ik had verwacht, dit is de beste voetbaldoelset voor picknicks en stranden.
  • Voldoet aan je behoeften: als je plezier met je kinderen wilt hebben, kun je in de tuin spelen of ze naar het strand brengen. Kinderen kunnen met de teamcollega’s van hun vrienden op het gras, op school, in het park, op het veld of thuis trainen.
  • [Tevreden klantenservice] – Wij zullen ons best doen om klanten diensten te bieden. 100% tevredenheid of terugbetaling, aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Voetbaldoelen soccer goal for kids and adults”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voetbaldoelen  soccer goal for kids and adults
Voetbaldoelen soccer goal for kids and adults

 110,20

Voetbal-kleren.nl
Logo