MiiDD Luchtmatras voor volwassenen, opblaasbare float, waterhangmat met net, 165 x 75 x 25 cm

 49,00

EAN

0794590294146

Categorieën

Sport Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen Voetbaldoelen

SKU: 9300000120020417 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Luchtmatras zwembad De maximale belastbaarheid van de waterhangmat bedraagt 100 kg en de opblaasbare afmetingen zijn ca. 165 x 75 x 22 cm. Daarmee is de waterhangmat perfect geschikt voor zwembadfeesten en andere plezier in het water.
  • Materiaal waterhangmat De waterhangmat bestaat uit herbruikbaar en milieuvriendelijk pvc-materiaal, daarom is hij huidvriendelijk voor de zwemmer. De zwembadhangmat in het midden is een nylon netstof en is duurzaam en het waterluchtmatras biedt daardoor een bijzonder lange houdbaarheid.
  • Luchtbed voor volwassenen voor volwassenen, eenvoudig te gebruiken: het waterluchtmatras is geschikt voor jong en oud. De waterhangmat is gemakkelijk en snel op te blazen, zowel als leeg te maken. Licht en draagbaar voor geweldig speelplezier, zowel buiten als binnen. Dit wordt begunstigd door het materiaal van de hangmat, wat zacht, duurzaam en sneldrogend is. Het gebruik van een waterhangmat op een meer of in de zee is naast het gebruik in het eigen zwembad zonder zorgen mogelijk.
  • Zwembadspeelgoeddesign: het ergonomisch design is modern en praktisch, biedt veel comfort. Het ontwerp van de waterhangmat zorgt met de holte in het midden van het lichaam ervoor dat het midden van het lichaam altijd koel blijft. Omdat door de smalle mesh-bodem je met het grootste deel van het lichaam doorlopend licht in het water ligt.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “MiiDD Luchtmatras voor volwassenen, opblaasbare float, waterhangmat met net, 165 x 75 x 25 cm”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MiiDD Luchtmatras voor volwassenen, opblaasbare float, waterhangmat met net, 165 x 75 x 25 cm
MiiDD Luchtmatras voor volwassenen, opblaasbare float, waterhangmat met net, 165 x 75 x 25 cm

 49,00

Voetbal-kleren.nl
Logo