Phineas & Ferb Bidon 400 ML

 14,99

Product lengte

22 cm

Product breedte

6.50 cm

Product hoogte

6.50 cm

Verpakkingsgewicht

52 g

Verpakkingsinhoud

Bidon

Kleur

Groen

Materiaal

Kunststof

Geschikt voor fiets

Nee

Inhoud

400 ml

Product gewicht

52 g

Verpakking breedte

6.5 cm

Verpakking hoogte

6.5 cm

Verpakking lengte

22 cm

EAN

6294004896118

Categorieën

Sport Voetbal Fitness Bidons Hockey Basketbal Wedstrijd- & Veldmaterialen Fitness accessoires Volleybal Alle sporten Rugby & American football Trainingsmaterialen Bidons Hockey veldmaterialen Bidons Wedstrijd- & veldmaterialen Bidons Trainings- & veldmaterialen Mountainbiken Fietsaccessoires Bidons Bidon & Bidonhouders Bidons Handbal Wedstrijd- & veldmaterialen Bidons Triathlon Bidons Hardlopen Bidons

Inhoud bidon

500 ml en minder

Merk

Disney

SKU: 9300000011855212 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Phineas & Ferb Bidon 400 ML

Maak de blits met deze Phineas And Ferb drinkfles!

Deze stevige drinkfles sluit af met een heel handige dop.

Phineas & Ferb

De serie draait om de uiterst creatieve stiefbroertjes Phineas en Ferb. Het is zomervakantie, dus de twee hebben een hoop vrije tijd over. Elke dag verzinnen ze wel weer iets nieuws om de dag mee te vullen, zodat verveling nooit optreedt. Onder hun acties vallen onder andere het bouwen van achtbanen in hun achtertuin, het vinden van een mummie, de Eiffeltoren beklimmen. Hun zus Candace daarentegen, is het stereotype van een tienermeisje, en is totaal niet blij met de creatieve ideeën van haar broertjes. Candace probeert dan ook in vrijwel elke aflevering haar moeder zover te krijgen dat ze komt kijken naar de streken van Phineas en Ferb, om de ideeën van de jongens een halt toe te roepen. Echter, wanneer moeder eindelijk aan Candace’ geklik toegeeft en naar huis gaat om de situatie zelf te beoordelen, blijkt zodra ze arriveert de creatie van Phineas en Ferb reeds te zijn verdwenen en duidt niets er meer op dat de twee een fractie eerder nog bezig waren met (uiteraard door moeder verboden) activiteiten.

Phineas en Ferb hebben een vogelbekdier genaamd Perry als huisdier. Hij is buiten hun weten om in werkelijkheid een geheim agent. Het is zijn taak om de duistere praktijken van de gemene Dr. Doofenshmirtz een halt toe te roepen. In elke aflevering komt naast de primaire verhaallijn over de plannen van Phineas en Ferb ook een tweede verhaallijn voor over Perry’s gevecht met Dr. Doofenshmirtz. De twee verhaallijnen zijn met elkaar vervlochten, waardoor gebeurtenissen uit de ene verhaallijn van invloed zijn op de andere. Aan het einde van een aflevering komt Perry plotseling weer opduiken als huisdier, zonder zijn karakteristieke hoed. De kwade machines die Dr. Doofenshmirtz gebouwd heeft, zijn vaak de oorzaak van het feit dat de plannen van Phineas en Ferb niet gezien worden door hun moeder.

Veel van de humor in de serie draait om running gags zoals Candace’s pogingen om Phineas en Ferb te ontmaskeren en de vaak bizarre plannen van Dr. Doofenshmirtz.

Specificaties:

Kleur: Groen

Geslacht: Jongens

Materiaal: Kunststof

Inhoud drinkbeker: 400 ml

Leeftijd: Vanaf 3 jaar

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Phineas & Ferb Bidon 400 ML”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Phineas & Ferb Bidon 400 ML
Phineas & Ferb Bidon 400 ML

 14,99

Voetbal-kleren.nl
Logo