Voetbaldoeltjes – Voetbal Goal – Set Van 2 – Met Bal, Ballenpomp En Draagtas – 92x61x48CM – Voor Kinderen En Volwassenen

 74,95

Product lengte

8 cm

Product breedte

44 cm

Product hoogte

26 cm

Kleur

Wit, Zwart

Aantal doelen

2

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Inclusief grondanker

Ja

Verplaatsbaar

Ja

EAN

8721022730318

Categorieën

Sport Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen Voetbaldoelen

Opties

Verplaatsbaar, Inclusief verankering

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000157914271 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Dompel jezelf onder in de opwinding van voetbal met onze eenvoudig te monteren voetbaldoeltjes. Met deze complete set ben je binnen enkele minuten klaar voor een spannend spelletje voetbal met vrienden en familie.

Alles wat je nodig hebt in één pakket:

De verpakking bevat 2 stevige voetbalhekken, 2 duurzame voetbalnetten, een kleine voetbal om meteen aan de slag te gaan, een handige luchtpomp om de bal op te pompen, 8 vaste haken voor stabiliteit en een handige draagtas om alles gemakkelijk mee te nemen.

Perfect Formaat voor Jonge Voetballiefhebbers:

Onze voetbaldoelenset heeft de perfecte afmetingen voor kinderen, waardoor ze zich volledig kunnen uitleven in hun favoriete spel. Of het nu in de achtertuin, op het strand, in het park of in huis is, deze set zorgt voor eindeloos plezier en actie.

Zomerplezier voor het Hele Gezin:

Het duurzame voetbalnet kan tijdens de zomermaanden op verschillende locaties worden gebruikt, waardoor het de ideale metgezel is voor buitenplezier. Of je nu een gezinsuitje plant, een picknick in de tuin organiseert of gewoon tijd doorbrengt met vrienden, deze voetbaldoelenset zorgt voor vermaak voor jong en oud.

Geschikt voor Kinderen vanaf 3 Jaar en Ouder:

Deze voetbaldoelenset is speciaal ontworpen om kinderen van 3 jaar en ouder een geweldige speelervaring te bieden. Breng meer vreugde en opwinding in het leven van je kinderen terwijl ze hun voetbalvaardigheden ontwikkelen en genieten van gezonde activiteiten buitenshuis.

Geef je kinderen de kans om hun favoriete sport te omarmen en tegelijkertijd actief en vermakelijk te zijn. Creëer onvergetelijke momenten vol vreugde en plezier.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Voetbaldoeltjes – Voetbal Goal – Set Van 2 – Met Bal, Ballenpomp En Draagtas – 92x61x48CM – Voor Kinderen En Volwassenen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voetbaldoeltjes – Voetbal Goal – Set Van 2 – Met Bal, Ballenpomp En Draagtas – 92x61x48CM – Voor Kinderen En Volwassenen
Voetbaldoeltjes – Voetbal Goal – Set Van 2 – Met Bal, Ballenpomp En Draagtas – 92x61x48CM – Voor Kinderen En Volwassenen

 74,95

Voetbal-kleren.nl
Logo