CHPN – Polsbrace – Polsbandage – Stretch Compressie – Lichte Polsklachten Bescherming – 1 stuks – Blauw – Polsbescherming – Elastisch

 5,95

Product lengte

20 cm

Product breedte

15 cm

Product hoogte

20 cm

Verpakkingsgewicht

50 g

Gebruik of toepassing

Knie

Verpakkingsinhoud

1 brace maat M

Kleur

Blauw

Materiaal

Elastiek

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

nvt

Doelgroep

Volwassenen

Geschikt voor type seizoen

Never out of Stock

Jaar

Never out of Stock

Maat

One size

Maatadvies

Valt normaal

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

nvt

Niveau van bescherming

Gemiddelde ondersteuning

Patellaband

Nee

Product gewicht

200 kg

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

nvt

Type Brace sluiting

Elastisch

Type extra ondersteuning

Geen extra ondersteuning

Verpakking breedte

150 mm

Verpakking hoogte

30 mm

Verpakking lengte

200 mm

Zijde

Beide zijden

EAN

8721101407223

Categorieën

Sport Braces Voetbal Fitness Hardlopen Kniebraces Blessures & herstel Braces Kniebraces Blessures & herstel Blessures & herstel Braces Kniebraces

Niveau van ondersteuning

Gemiddelde ondersteuning

Merk

CHPN

SKU: 9300000175707837 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De perfecte oplossing voor lichte tot gemiddelde polsklachten

De CHPN Polsbrace is een lichtgewicht en comfortabele polsband die speciaal ontworpen is om uw pols te ondersteunen en te beschermen. Deze brace is uitermate geschikt voor mensen met polsklachten, zoals het carpaal tunnel syndroom, artritis, bursitis en tendinitis. Met de CHPN Polsbrace kunt u weer pijnvrij bewegen en genieten van uw dagelijkse activiteiten.

Voorkom en verlicht pijn met de CHPN Polsbrace

Deze polsbrace biedt niet alleen bescherming, maar ook verlichting bij verschillende polsklachten. Door de compressie die de brace biedt, wordt de druk op uw pols verdeeld en wordt de bloedcirculatie verbeterd. Dit zorgt voor therapeutische warmte, wat de genezing bevordert en de pijn vermindert. De CHPN Polsbrace is daarom ook zeer geschikt voor mensen met zwellingen, gewrichtsaandoeningen, reumatische aandoeningen, artrose, peesontsteking, RSI en zwakke polsen.

Geschikt voor dagelijks gebruik en sport

De CHPN Polsbrace is niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor verschillende sporten zoals voetbal, volleybal, tennis, hockey en hardlopen. De brace is elastisch en rekt uit, waardoor hij voor iedereen geschikt is. Daarnaast is de brace ook goed te dragen in combinatie met handschoenen tijdens koude dagen.

Lichtgewicht en comfortabel

De CHPN Polsbrace is zeer licht van gewicht en daardoor nauwelijks merkbaar tijdens het dragen. De brace geeft comfortabele druk en steun aan uw polsgewricht, waardoor zwellingen, lichte kneuzingen en stijfheid na een blessure worden verminderd. Dankzij de open vingers en duim is de brace gemakkelijk aan te trekken en past hij in iedere handschoen.

Eigenschappen

  • CHPN Polsbrace
  • 1 stuks
  • Geschikt voor alledaags gebruik en verschillende sporten
  • One size (elastisch, rekt uit)
  • Afmetingen onuitgerekt: 20 x 8 cm (lengte x breedte)
  • Makkelijk te reinigen met lauw/warm water

Met de CHPN Polsbrace kunt u weer zorgeloos genieten van uw dagelijkse activiteiten en sporten. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van deze comfortabele polsband!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CHPN – Polsbrace – Polsbandage – Stretch Compressie – Lichte Polsklachten Bescherming – 1 stuks – Blauw – Polsbescherming – Elastisch”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CHPN – Polsbrace – Polsbandage – Stretch Compressie – Lichte Polsklachten Bescherming – 1 stuks – Blauw – Polsbescherming – Elastisch
CHPN – Polsbrace – Polsbandage – Stretch Compressie – Lichte Polsklachten Bescherming – 1 stuks – Blauw – Polsbescherming – Elastisch

 5,95

Voetbal-kleren.nl
Logo