2024 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal Maat 5 Pu Zaalvoetbal Wedstrijd Bal Outdoor Voetbal Voor Mannen Vrouwen

 54,95

Product lengte

0 cm

Product breedte

0 cm

Product hoogte

0 cm

Kleur

Blauw

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

EAN

6151245670665

Categorieën

Sport Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen Voetbaldoelen

Merk

Brandless

SKU: 9300000174076906 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met de 2024 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal maak je van elke trainingssessie een ware voetbalsensatie. Deze maat 5 bal is ideaal voor zowel binnen- als buitenwedstrijden en biedt optimale balcontrole dankzij zijn zachte oppervlak en robuuste constructie. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, is deze bal een essentiële toevoeging aan je voetbaluitrusting.

Jouw Voordelen:

  1. Zacht Oppervlak: De bal is voorzien van een zacht oppervlak, waardoor je een uitstekende balcontrole hebt tijdens je trainingen en wedstrijden.

  2. Geschikt voor Binnen en Buiten: Of je nu op een indoorveld of op het gras speelt, deze bal presteert uitstekend op verschillende terreinen.

  3. Robuuste Constructie: Dankzij de stevige constructie is de bal bestand tegen intensief gebruik, wat hem duurzaam maakt voor langdurige prestaties.

  4. Maat 5: Met een diameter van 68 cm en een gewicht van 410 gram voldoet deze bal aan de standaardmaat voor professionele voetbalwedstrijden.

  5. Geoptimaliseerd Balgedrag: Het peperontwerp en de PU-buitenlaag zorgen voor een uitstekend balgedrag, waardoor je gemakkelijk de bal onder controle houdt, zelfs in uitdagende situaties.

Complete Voetbal Set:

De 2023 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal biedt een optimale controle tijdens je voetbalwedstrijden, waardoor je tot ongekende prestaties kunt komen. Met zijn hoge duurzaamheid en geschiktheid voor verschillende terreinen, is deze bal perfect voor zowel amateurs als professionele spelers.

Productveiligheid:

Veiligheid staat voorop bij al onze producten. De 2024 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen en is voorzien van een CE-markering, wat garant staat voor een veilig en betrouwbaar product.

Verpakkingsinhoud:

  • 1x 2023 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal
  • 1x Handleiding

Specificaties:

  • Materiaal: PU / Peperontwerp
  • Kleur: Blauw/Geel
  • Gewicht: 410g
  • Diameter: 68 cm
  • Certificaten: CE + ROHS
  • Geschikt voor: Binnen- en buitenwedstrijden

Kortom, met de 2023 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal geniet je van hoogwaardige prestaties en ultiem voetbalplezier, ongeacht waar je speelt.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “2024 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal Maat 5 Pu Zaalvoetbal Wedstrijd Bal Outdoor Voetbal Voor Mannen Vrouwen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2024 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal Maat 5 Pu Zaalvoetbal Wedstrijd Bal Outdoor Voetbal Voor Mannen Vrouwen
2024 Nieuwe Voetbal Footy Training Bal Maat 5 Pu Zaalvoetbal Wedstrijd Bal Outdoor Voetbal Voor Mannen Vrouwen

 54,95

Voetbal-kleren.nl
Logo